• Sportski klub osoba sa invaliditetom sa Vama od 1999. godine.

Državno ekipno i pojedinačno prvenstvo Srbije u stonom tenisu 2014

Državno ekipno i pojedinačno prvenstvo Srbije u stonom tenisu 2014

UNOVOSADSKOM „SPENS-U“ ODRŽANO DRŽAVNO PRVENSTVO U STONOM ENISU U KONKURENCIJI OSOBA SA INVALIDITETOM
„SPINOVCI“ NAJUSPEŠNIJI
Takmičari novosadskog „Spin-a“ najuspešniji su na devetom po redu Prvenstvu Srbije u stonom tenisu u konkurenciji osoba sa invaliditetom koje je juče, uz učešće 64 majstora celoluidne loptice iz svih naših kubova održano u „Spens-u“.
U muškoj konkurenciji, u kategoriji 1-2, pobedio Zrenjanican Goran Perlić ispred Aleksandra Radišića (Zlatibor) i Borisa Stojiljkovića (Zrenjanin), u kategoriji 5 šampion je Mitar Palikuća (Spin), drugi, Budimir Malešić (Beograd) i treći Bojan Stamenković (Zrenjanin)i Ivan Kampel(Bač) , u kategoriji 8-10, najbolji je Dragan Bunčić (Spin), drugi je Miroslav Rajić (Beograd) a treći Zoran Gajić (Beograd), u kategoriji 3’4, pobednik je Zoan Matić (Spin) ispred klupskih drugara Darka Babića, Mileta Ivića i Miroslava Home, dok je u opštoj kategoriji pobednik Josip Tipura (Spin“ a drugoplasirani Dragan Belović (Niša).
U konkurenciji dama u kategorji 1-3, pobedila je Sanja Mijatović (Zrenjanin) ispred Ane Prvulović (Smederevo) i Tanje Mikašević (Čačak). a u kategoriji 4’5, pobedila je Borislava Perić- Ranković (Spin), druga je Nada Matić (Spin) a treća Zorica Popadić (Beograd).
Pehare i diplome osvajačima medalja uručio je Vladimir Šiška, predsednik Stonoteniskog saveza Vojvodine i Sveto Dimitrijević predsednik Stonoteniskog saveza invalida Srbije.
Istom prilikom uručene su medalje i pehari stonoteniserima Spina, pobednicima na ekipnom prvensvu Srbije na kojem je osvojeno tri prva mesta u sve tri kategorije.

S.B.

ŠAMPIONI STONOTENISERI NOVOSADSKOG SPINA

STKI Spin Novi Sad

Paraolimpijski, svetski i evropski šampioni Priključi se!

«
»
Scroll to top