• Sportski klub osoba sa invaliditetom sa Vama od 1999. godine.

Bajić Slobodan sportski direktor

Rođen je 16. avgusta 1961. godine u Novom Sadu, završio je Karlovačku gimnaziju, kulturološki smer, apsolvirao istoriju na Filozofskom fakultetu a diplomirao sportski menadžment na Fakultetu za sport i turizam „TIMS“ u Novom Sadu. Oženjen je Jasnom i ima sina Igora.
Od 1988. godine radi kao novinar u Kompaniji „Novosti“ i najčešće izveštava o temama iz oblasti sporta.
U mladosti se aktivno bavio sportom, atletikom i fudbalom a stonim tenisom rekreativno. Kao atletičar bio je omladinski prvak Novog Sada u sprinterskim disciplinama a u fudbalu član generacije podmlatka fudbalskog kluba Novi Sad sa „Detelinare“, koja je 1978. godine osvojila Kup Jugoslavije. Takođe, u vreme studija, bio je aktivan učesnik turnira u malom fudbalu kao i kasnije, kada je kao novinar, nastupao u „pres ligi“ i igrao u raznim novinarskim selekcijama veliki fudbal.
Bavi se slikarstvom od rane mladosti, učestvuje na Likovnim kolonijama, izlaže u galerijama u Novom Sadu i Beogradu. Hobi mu je i muzika, od tinejdžerskih dana, kada je svirao u raznim grupama a trenutno svira gitaru u rok bendu „Gagarin“.
Ipak, najviše uspeha ima u pripremanju ribljeg paprikaša, gde je na novinarskim takmičenjima osvajao prva mesta i uvek je visoko plasiran, pa redovno kuva kotlić i na okupljanju članova kluba u Ložioničkoj.
Uz naš klub je od 2004. godine a na volonterskoj funkciji sportskog direktora, od 2012. godine.

STKI Spin Novi Sad

Paraolimpijski, svetski i evropski šampioni Priključi se!

Scroll to top